Бащата на Айлин от „Ергенът“ избухна: Дъщеря ми не е ромка!

0

- Advertisement -

Бащата на една от участничките в тазгодишния сезон на „Ергенът“ Айлин Бобева е ядосан относно коментари на зрители по неин адрес. Ресми Бобев избухна публично заради намеци за произхода на семейството му.

„Искам да съм циганин в България, но за съжаление този етнос не ме приемат за техен казват ми „ти си хорахай“, което на техния език означава турчин. В Турция казвам, че съм българин, а те пък казват че съм „техен“. В България, когато кажа, че съм българин чувам само обиди зад гърба си. Цветът на очите на дъщеря ми са като на баща ми, който беше с много светла кожа, светло кестеняв и със сини очи. Има и много етнически българи, които са с по-тъмна кожа от моята. Те какви са?“, избухва Бобев.

Ресми коментира, че дъщеря му често е подценявана в любовното шоу. Останалите участнички се опитвали да я изкарват нейни недостатъци, защото се страхували от конкуренцията в нейно лице, пише България днес.

- Advertisement -

„Не казват нищо за спортните й успехи. Тя е шампион по карате. Дъщеря ми е млада, красива и талантлива. Възпитали сме я да бъде дисциплинирана, отговорна, борбена и в същото време толерантна. Тя има много лични успехи. Снима се в клип на много известен певец от Турция“, казва още Бобев. Според него не е верен слухът, че дъщеря му е имала връзка с певеца Меди.

Междувременно изплува старо видео на Ресми, от което става ясно, че е било участник в музикално риалити предаване, в което се е представил с песен на AC/DC.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече