Партии го канят, той се дърпа! Устата не ще да става депутат!

0

- Advertisement -

Рапърът Устата отказал да бъде депутат в предстоящия парламент, разкри пред  „Телеграф“  самият той.

Две партии са цанили прочутия шоумен да го включат в листите си за изборите на 2 април.

„Едното предложение беше наистина много сериозно. Не ca предлагали пари, нито са ми искали. Преди да им откажа, ги попитах защо им е рапър-чалгаджия в листите. Казаха, че с песента ми „Македония“ много добре се вписвам в тяхната концепция“, сподели Иван Динев.

Представители на друга партия пък лобирали пред него да го привлекат към нея, но той няма никакви политически амбиции, макар да има категорична гражданска позиция.

- Advertisement -

Ревност

Комплименти Устата получи вчера от гранддамата на родната естрада. „Поствам тази снимка с невероятната Йорданка Христова, за да дразня татко. Той много я обича, а като гоксимам някой път с нея, ще го постна и него, за да дразня майка, че тя пък много го ревнува“, обяви в социалните мрежи музикантът.  Пред „Телеграф“ той поясни, че двамата случайно са се срещнали пред НДК и не са говорили за съвместна работа. Родът на Дачето е от Македония и самата тя е израснала в квартала на бежанците от Беломорска Тракия „Света Троица“. Самият  татко на певицата е от Кукуш, а майка й е от западните покрайнини, затова е особено чувствителна на темата Македония. Неведнъж примата е признавала, че е наследила певческия си талант именно от македонския род, а баща й дори е пеел в хор „Гусла“.

Фakmu

Заради песента „Македония“ Иван Динев получи стотици закани за убийство. „Не ме е страх! Аз съм българин и е тъжно, че изкуствената пропаганда обърква хората. Голяма е вербалната агресия във всички социални мрежи, а от тик-ток дори ми свалиха песента. Аз даже не я наричам песен, а лична позиция, в която споделям исторически факти, без да обиждам никого. Историческите факти явно много сериозно дразнят. България не е направила никакъв акт срещу Северна Македония, а в последните 2-3 месеца само слушаме за техните прояви към нас – освиркване на националния ни химн, спирането на тока на 4 февруари, за да нямаме достъп да отдадем почит към Гоце Делчев”, сподели пред  „Телеграф“ рапърът.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече