Радост голяма! Камелия и Цветин подготвиха стая за бебето

0

- Advertisement -

Камелия и любимият й мъж Цветин, с когото се оказа, че от седем години имат официален брак, са подготвили стаята за бебето, научи „България днес“. Момиченцето дари Камелия с радостта на майчинството на 52 години, но по-добре късно, отколкото никога.

„Честит Великден. За нашето семейство е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ. Имаме си БЕБЕ“, грее от щастие на снимката до леглото на новороденото Камелия. Изпълнителката на „Огън момиче“ благодари на всеки, помогнал за раждането на „милото наше всичко“, написа още в социалката си неостаряващата блондинка.

Според публикации в медиите Камелия не е биологичната майка на бебето, но е записана като негов родител настойник.

- Advertisement -

През годините дотук певицата е била бременна няколко пъти, но не е успявала да задържи бебето заради спонтанни аборти, пише „България днес“€

„Искам да имам деца и, повярвай ми, съм направила всичко възможно да имам деца. Чисто емоционално и хормонално, ако някога опиша през какво съм минала, никой няма да повярва, че мога да изглеждам така и да съм с всичкия си“, изповяда пред Мон Дьо преди две години русата амбиция.

„Загубила си три бременности, надеждите ти рухват, в началото го пожелаваш като нов подарък или нова песен, впоследствие осъзнаваш, че това е друг вид преживяване и друг вид готовност на тялото, ума и душата в синхрон да преживеят. В тази ми посока аз направих всичко и ако наистина трябва в този живот да имам деца, ще имам“, зарече се още Камелия. Тогава тя не скри, че крахът на всяка бременност се посреща много трудно, с озлобление, с обвинения към близките.

„Най-горчивото беше, когато на рождения ми ден трябваше да направя аборт, очаквах близнаци. И си казах – за да се случи това нещо, или съм готова да го преживея, или това е моят белег, за да мога да продължа напред“, сподели изпълнителката на „Луда по теб“ навръх 50-ия си рожден ден.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече