И Иво Аръков като Джизъса! Става татко с нови зъби за 20 бона

0

- Advertisement -

Бъдещият татко Иво Аръков е готов за срещата с първото си дете, което ще посрещне с голяма усмивка и нови зъби. Актьорът се изфука с блестящо чене, но вместо похвали, отнесе сериозна критика.

Половинката на мачото е в 9-тия месец от своята бременност и се очаква да роди всеки момент. Младата Габриела ще дари Младен от „Сънибийч“ с първа рожба. Двамата с нетърпение очакват появата на новия член на семейството, като Иво е решил да инвестира в усмивката си. Той е подменил здравите си зъби с така модерните фасети, като се е охарчил с около 20 000 лева за новото си чене.

Аръков се похвали с усмивката си на Великден, като първи го поздрави фолкаджията Галин, който се влюби във фасетите му. „Най-добрият начин да напреднете е като започнете“ – написа бившият на Мика Стоичкова под кадъра.

„Брутални зъби. Добре дошъл в клуба“ – похвали го фолк певецът Галин и сложи емотикона на влюбено човече, сякаш Иво е отишъл в групата на обратните. А бъдещият татко видимо е доволен и горд от подновената си усмивка, като не пропусна да отговори на всеки негативен коментар, но не изтри критиката към новата си усмивка.

- Advertisement -

„Можеш ли да люпиш семки вече или трудно става?“ – пише последовател на звездата във Фейсбук, а той му отвръща обиден: „Жалка е картинката, ако това е всичко, което те вълнува от моя живот и моето творчество!“.

„Защо се развалят хубавите естествени зъбки, не разбирам“ – пита се друга фенка, а Иво й отвръща, че „хората трудно свикват с хубавото!“.

Младен от „Сънибийч“ вече се сдоби и с нов прякор – Благо Джизъса 2. Фасетите на Аръков наистина стоят като откраднати от Благой Георгиев, който първи си направи такава усмивка, която в момента е хит. В последните години дори и известни личности със здрави и хубави зъби си ги подменят с изкуствени. При доста от тях ефектът не е сполучлив и изглеждат като коня Росинант, отбелязва „Уикенд“.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече