Мъжът на Сашка Васева с разтърсващо признание

0

- Advertisement -

Разтърсващо признание направи мъжът на попфолк легендата Сашка Васева – Димитър Бакърджиев: „Чакам жена ми да прогледне! Надявам се на чудо и това да стане по-скоро. Минахме през много профилактични прегледи, а съвсем скоро отново заминаваме за Германия за последния. Има голямо подобрение в здравословното й състояние, но все още вижда само силуети. Лекарите ни обясниха, че това е сложен и дълъг процес и никой не може да каже кога Сашка ще възвърне зрението си.“

Емоционалните му думи са по повод тежката операция, която Сашка преживя заради тумор в мозъка. Bcледствие на образуванието певицата напълно губи зрението си и губи всякаква надежда отново да прогледне. След животоспасяващата интервенция а Германия, която продължава повече от 12 часа, докторите отстраняват тумор от главата й, гoлям колкото яйце. Образуванието е  притискало зрителния нерв на изпълнителката и това е причината Сашка да ослепее напълно, пише „България Днес“.

- Advertisement -

„Винаги ще се боря за Сашка и няма да се предам! Тя е част от мен и никога няма да я оставя, защото дори и нещо да изглежда невъзможно на пръв поглед, вярвам в чудеса и че всичко е постижимо, стига да я има вярата и любовта. Ако един мъж се откаже от съпругата си, той губи себе си, своя морал и всичко, което е бил до този момент“, категоричен е Бакърджиев. Христо разказа, че влага всички сили и се опитва да помогне на съпругата си да се чувства възможно най-добре, за да се uзлекува no-бързо.

 „Когато човек се сблъсква с такъв проблем, намира сили в себе си и се бори за двамата. Грижа се за нейното щастие и спокойствие, както тя би го направила, ако аз изпадна в подобна ситуация. Никой не е застрахован, но нещата са по-лесни, когато сте двама, споделя съпругът на Дупнишката Мадона.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече