Уреди се! Гала си живее в дом на аванта

0

- Advertisement -

Домът на Гала на брега на Искър не струва няколко милиона лева, каквито бяха първоначалните предположения на колегите и феновете на блондинката. Водещата на „На кафе” се е уредила с къща на аванта срещу реклама на няколко родни фирми в телевизията и социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм, писа  „Уикенд”.

„Това е видео, което отдавна обещавам да направя. Доверих се на българска фирма за построяването на къщата. Благодарна съм, че я направиха точно както си я представях. Исках да е на един етаж, с високи тавани и да има плашила за птици, защото няколко малки птички се бяха ударили в прозорците. Половината част е облицована с дърво, а другата половина е с камък. Имам предишен злополучен опит с български фирми, но този път отново се доверих на наши производители” – рапортува Гала във видеото, което разпространи в социалните мрежи. Разбира се, тв водещата многократно споменава името на двете фирми, които са й направили къщата. Едната е построила дома, а друга го е обзавела. Според източник на „Уикенд”, блондинката от Плевен е използвала голям процент намаление – над 50% и е платила само половината от сумата за постройката и обзавеждането на имота.

- Advertisement -

Тв звездата първо показа постройката, после мина набързо през самия двор, но там не се задържа дълго, защото нямаше фирма, на която да благодари за райграса. По-нататък Гала показва всекидневната, обединена с кухня, където преобладаващият материал е дърво – виждаме го включително при стените, мебелите, таваните и вратите. За този уютен избор водещата признава: „Много обичам дърво и исках всичко да бъде направено от дърво.“ През прозорците се забелязва и външна кухня, продължение на вътрешната. Особена завист сред домакините определено е предизвикал кухненският остров, чийто плот се отмества, за да разкрие сектора с котлоните.

Блондинката не от вчера заработва с реклами. Известно е, че тя направи доста подобрения по външния си вид благодарение на „На кафе”, където демонстрираше процедурите върху собственото си лице и тяло, като така се възползва безплатно от интервенциите.

„Никой не забеляза, че идеята на Гала е реклама на фирмите, а не толкова показването на своя дом! Лично на мен абсолютно нищо не ми харесва. Ама нищо! Не създава впечатление на уют, няма стил! С тия големи стъкла, каквото и отопление да има ще я стопли на куково лято!” – критикува я в Инстаграм зрителка. Тя е права за студените месеци, особено край язовир, където е винаги няколко градуса по-студено. За Гала и колосалната й заплата от над 20 000 лева месечно обаче едва ли са проблем по-високите сметки за отопление…

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече