Синът на Ламбо: Татко вече е в рая!

0

- Advertisement -

„Моят баща Стефан Данаилов вече е в рая. Така мисля, надявам се и баба ми Лиляна, която си отиде преди малко повече от 40 дни, и тя да е там. Любимите ми близки, хората, с които израснах, минаха своя път тук на земята и навярно са си взели урока и вече са на по-хубаво място от тук.“

36-годишният наследник на актьора е в София и за да е до майка си при подялбата на имуществото на баба си, след като се отвори завещанието й. Ирен Кривошиева има сестра и двете се видяха на 40-те дни от кончината на майка им Лиляна. Приживе бившата адвокатка бе дълги години зам.-кметица на Александър Янчулев и разполагаше с много имоти и два апартамента.

- Advertisement -

„Никога не съм се блазнил от материалното. Не съм профукал наследството на татко, както писаха, защото всеки лев отива за моето образование. Имам да изплащам и студентски кредит. Със съпругата ми Виктория живеем нормално, като всички. Тя е учителка в детска градина, справяме се“, казва Влади.

Той е щастлив с избраницата на сърцето си, но не иска да говори за Виктория, тъй като тя го е помолила за това. „Жена ми не обича показността, известността, родителите й са богати, но не се възползва от това. А пък аз станах на 36 години и чак сега разбрах какво точно искам и намерих начин, по който да се реализирам. Дълго наблюдавах хора около мен на 20 години женени, на 30 вече с големи деца, на 50 се развеждат, мразят се. Не искам да съм като тях. Чаках дълго този момент и точния човек за мен. И двете ми се случиха. Намерих смисъл на живота си, намерих и любовта. По-добре късно, отколкото никога. И, да, сигурно съм успокоил доста от хората, които се притесняваха за „този лудия“. Е, надявам се всеки като мен да намери смисъла. Моят сега е да съм лекар“, казва Данаилов, който от осем месеца е общопрактикуващ доктор в болницата в град Хънтингтън в щата Западна Вирджиния. Кариерата му върви повече от успешно и Влади дори е имал честта да бъде на корицата на медицинско списание в Щатите, облечен в докторска престилка. Данаилов-младши често дава интервюта на тема здравеопазване и се е превърнал в истинска сензация. След като завърши обучението си в университета „Маршал“, а специализацията му по нефрология продължи повече от половин година, Владимир вече има право да отвори и собствен кабинет, пише „България днес“.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече