Край с ергенлъка!  Драго Симеонов предлага брак на София Маринкова в ефир (СНИМКИ)

0

- Advertisement -

Радиоводещият Драгомир Симеонов предлага брак на любимата си – актрисата София Маринкова, в ефира на bTV тази неделя. Самата София също ще реагира изключително бурно на отправеното предложение със своето категорично „Да“! Тя ще признае, че двамата не за пръв път говорят на тази тема и вероятно съвсем скоро ще се врекат във вечна вярност. Двамата ще разкажат за голямата си любов в предаването „Търси се…“ и ще признаят, че са заедно повече от седем години и се разбират прекрасно.

Драго Симеонов предлага брак на София Маринкова в ефир (СНИМКИ) - 2

Влюбените споделят, че са в идеални отношения с бившите си половинки и заедно като едно семейство отглеждат двете си деца – порасналия син на Драго – Павел, и синът на София – Орлин, който е в трети клас.

- Advertisement -

„Те са доста щури, забавни. Изглеждат ми като по-млада двойка“, казва синът на Драго.

На въпроса дали мислят и за общи деца, звездната двойка с усмивка отговаря: „Мислим постоянно, но трябва да създадем по-голям дом, където да ги отглеждаме“.

„Драго е най-голямата ми любов и най-добрият ми приятел“, ще заяви София, а любимият ѝ, в изблик на вълнение и емоция, ще ѝ предложи: „Моля те, омъжи се за мен!“. В този толкова вълнуващ момент той ще падне на колене пред София и още веднъж ще изрече тези думи: „Моето момиче, така правят рицарите… Омъжи се за мен тази седмица“!

За голямата любов на двамата влюбени ще свидетелстват техните родители и близките им приятели, сред които е и актрисата Силвия Петкова. Като най-труден период София и Драго ще определят пандемията, когато и двамата започват да получават паник атаки. „Говорехме, разхождахме се, въпреки че беше забранено, и заедно излязохме от този мъчителен за нас момент„, за пръв път ще признаят те.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече