Тома Здравков бил келеме, ето кой го спасил от „мъглата“

0

- Advertisement -

Виктория е името на жената, която успяла да измъкне Тома Здравков от най-тъмния период в живота му. Певецът призна наскоро в свое интервю, че бил „келеме”, преди да срещне съпругата си, с която имат две деца.

„Смятам, че много съм се променил. За добро”, сподели наскоро рокаджията, който отпразнува 36-тия си рожден ден на 24 май.

Тома не е разкривал в какво по-точно се е изразявал този му бунтарски период, в който бил „келеме”, и живеел в някаква мъгла. Казвал е само, че има много белези по тялото и по душата си. Загубил почти всичките си приятели. „Смятам, че съм живял кретенски”, признава Тома и благодари, че Господ му дал семейство и го изкарал от всичко това. За трудния му характер свидетелства и бившата му половинка Албена Михова, с която имат 4-годишна връзка. Двамата се разделят със скандал и днес не си говорят.


Срещайки новата любов, която определя като истинската, певецът поставил ново начало в живота си. Жена му Виктория го спасила от деструктивното поведение, в което бил затънал. „Тя успя да ме промени и да ме направи добър човек”, казва рокаджията.


Запознали се на негово участие. Инициативата била на приятел на Тома, който попитал Виктория дали би искала да се запознае с него. Да, разбира се, отвърнала му тя и отишла да се представи на певеца. Поговорили за музика, тъй като и Виктория е фен на рока, но не самия Тома или поне не дотогава. В този първи разговор бъдещите съпрузи изобщо не усетили каквито и да било искри помежду си. Това се случило по-късно, когато Тома писал на Виктория във фейсбук. От съобщение на съобщение чувствата им се засилили и един ден Тома решил да придвижи отношенията им „на следващото ниво”.

- Advertisement -


Качил се на колата си и отишъл във Варна, където Виктория живеела тогава. Певецът бил решен да я вземе и да се прибере с нея в София, за да дадат шанс на любовта си. Само че с пристигането, Виктория се разколебала: „Не, това няма как да стане!”. „Хайде сега да дойдеш с едно такси и да ти разкажа нещата. Това е твоя шанс в живота!”, отвърнал й Тома. „Всъщност той не ми каза тръгвай или не тръгвай. Той ми каза: „Избирай си! Сега е моментът да направиш нещо велико”, спомня си Виктория. След няколко часа умуване, тя го последвала. Събрала си багажа и заминала с него в София.


Двамата си казват официално „да” на скормна церемония само с най-близките през 2016 г. Днес имат две деца – Алиса, която се появява малко след като сключват брак, и Константин, който е роден през 2020 г. Семейството живее в село Горна Малина, където Виктория се занимава и с благотворителна дейност. Тя участва в сдружение от региона, в което заедно с други ентусиасти помагат безвъзмездно. Отделят от времето си, за да организират базари, търгове и концерти, чрез които да събират средства за различни каузи.


До преди да забременее с Алиса, Виктория се занимала с ръчна изработка на продукти, а след това работела в сферата на спедицията. Тома пък продължава да се занима с музика, макар че никак не му е лесно, откакто се продуцира сам. Той се зае да движи кариерата си, след като се раздели с компанията „Вирджиния Рекърдс”, а после и с „Монте Мюзик” – фирмата на Влади Ампов-Графа. И в двете разлъки няма драми или поне не се е разчуло.


Сега Тома се надява участието му в шоуто „Като две капки вода” да даде силен тласък кариерата му, както се случи през 2008 г., когато стана победител във втори сезон на музикалното състезание „МюзикАйдъл”. „Тогава не бях готов за успеха. Пропуснах много шансове и сам си бях виновен за това”, признава рокаджията.


Певецът се радва на положителните отзиви, които получава за изявите си на сцената на предаването на продуцента МагърдичХалваджиян. Смята, че хората са опознали още повече таланта му, който явно включва и това да променя тембъра си. Тома е наясно, че трябва да съумее да се възползва от тази хубава енергия и интереса на публиката. Така че в момента бърза с довършването на музикалните проекти, които в най-скоро време ще представи.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече