Фънки бесен: Ще пафкам като луд, въпреки поскъпването на цигарите!

0

- Advertisement -

„Въпреки поредното поскъпване на цигарите пушачите ще продължим на пафкаме като луди. Само така ще покажем, че нищо не може да ни спре.“

Това заяви пред „България Днес“ Димитър Ковачев-Фънки по повод новото увеличение в цените на тютюна. Според обзор на Министерството на финансите само за последния месец цигарите са поскъпнали с 1.5%, което за кутия, струваща средно 5 лв., е увеличение с около 7 ст. Прогнозата за тютюневите изделия е да продължават да поскъпват заради въведените по-високи акцизни ставки, които влязоха в сила от началото на март.

„И кръвта да искат да ни вземат, ние пак ще пушим. Бих продал майка си, за да си купя пури. Затова не знам каква е целта да това поредно увеличение, хората няма да започнат да живеят по-здравословно“, категоричен е Фънки. По негови думи му липсват старите времена, когато пушенето в автобуса, самолета и заведенията било разрешено.

- Advertisement -

„Политиците взимат живота на хората, защото тези, които пушат, ще продължат да го правят въпреки поскъпването на цигарите. За съжаление тогава ще се наложи пушачите да се лишат от други неща“, сподели пред вестника друга страстна пушачка – Ернестина Шинова.

Актрисата за пореден път е разочарована от случващото се в страната ни.

„В момента е масово поскъпването на цигарите във всички страни. И разбира се, както винаги България няма да има отделна политика по въпроса“, ядосана е Ернестина.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече