Дичо с фобия от летене: Горе е ужас за мен!

0

- Advertisement -

Дичо Христов, бившият вокалист на група Д2, изпитва ужас от летене. Всеки път, когато му се наложи да се качи на самолет, той приема успокоителни. Веднъж дори жена му Карина го снабдила с хапчета със зелена рецепта. Изпълнителят не знаел, че не бива да пие алкохол с таблетките и ударил 2 големи уискита на тръгване към летището за допълнителен релакс. В резултат на това така се надрусал и станал неадекватен, че даже не искали да го допуснат до самолета.

Певецът е категоричен, че винаги е предпочитал сухоземния транспорт, но заради жена си и децата се налагало да използва и въздушен. Половинката му обичала да пътува в чужбина и почти насила го замъквала до аерогарата. „Когато тя иска – ща, не ща, пътувам. Обаче иначе не ми харесва. Нямам комфорт в тези самолети, явно съм много свързан със земята. Горе просто е някакъв ужас за мен!”, споделя Дичо.

За сметка на това, музикантът обожава всичко, свързано с морето. „От 6 години съм се установил на къмпинг „Градина” и по половин година стоя там. Повечето ми участия през лятото са на морето и съчетавам нещата. А и морето си е море! В каравана се живее доста по-готино, отколкото в апартамент в София”, категоричен е Христов.

Той има талант не само в пеенето, но и в градинарството. Когато не е на родното Черноморие, изпълнителят се занимава с градината си в село Лозен, което се намира съвсем близо до столицата. Там отглежда домати, краставици, зелен лук, коприва, девесил. Зад караваната си на къмпинг „Градина” Дичо също е обособил дворно място, където е засадил домати. „Тази година посадих само това, понеже през лятото имам повече участия и не ми остава време да се занимавам. Краставиците, ако не ги поливаш всеки ден, изсъхват. Жена ми Карина също е много заета – не само с децата, има си и други ангажименти”, разказва певецът.

- Advertisement -

Бившия вокалист на Д2 се събра с нежната си половинка преди цели 18 години. Първородната им дъщеря Ариел се появи на бял свят през 2015 г, а през 2020 г., в разгара на пандемията, семейството се сдоби с още едно момиченце – малката Тина.

Дичо е споделял, че първата бременност на жена му минала безпроблемно, но през втората имали доста кричини дни. Карина получила тежка дехидратация заради непрестанно повръщане и се наложило да постъпи в болница. Благодарение на професионалната лекарска намеса и неотлъчната подкрепа на любимия си, бързо се възстановила, пише „Уикенд“.

„Добре, че тя ме натисна да имаме дете, защото аз малко се дърпах. Сега даже искам и трето. Всеки път бързам да се прибера и да си гушна дъщерите”, разказва музикантът. Той винаги говори с много любов за половинката си и казва, че е станала още по-красива след ражданията на момичетата им. Двамата нямат брак, но това не им пречи да живеят щастливо и в хармония.

„Няма да правим сватба. Каринчето, като всяка жена, винаги е искала да се види в бяла рокля и може някога стане, но ние, така или иначе, сме си заедно от много време… Минахме проблемната трета година, после шестата, седмата. Не ни трябва подпис, за да бъдем истинско семейство”, категоричен е бившият вокалист на Д2 и бившя гадже на манекенката Диляна Попова.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече