Рапърът Енчев изригна: Вие, боклуци, убихте моя баща!

0

- Advertisement -

Разтърсващ разказ за трагичната съдбата на своя баща сподели в социалните мрежи популярният рапър Георги Енчев от дуото Румънеца и Енчев. Човекът си е отишъл от този свят преди около две седмици, а синът няколко дни по-късно синът разказа за нещастията, които според него са довели до смъртта му. Той обвинява за нея бизнеса, банките и лекарите. „Вие, боклуци, убихте моя баща!”, непримирим рапърът, който до този момент винаги е показвал пред хората единствено своята позитивна страна.

Бащата на Енчев е имал тежък живот, става ясно едва сега, след смъртта му. Той се опитал да развива бизнес с производство на мляко, който обаче се провалил, когато фирмата, на която продавал продукцията си, престанала да я изкупува. Заради големия си кредит човекът изгубил цялото си имущество, после развил диабет, а наскоро бил приет в „Пирогов”. Според сина, той не е получил адекватна помощ в лечебното заведение и затова си е отишъл.

„Татко си отиде, без да мога да прегърна най-добрия и мил човек, който съм срещал, без да можем да се сбогуваме! От месеци все се канех да излезем някъде само двамата, по мъжки, да му кажа колко го обичам и да му благодаря за всичко, че ме отгледа и възпита, че продължава да ми помага и да се грижи за внуците! И сега държа един лист хартия с печата на общината! Не бъдете такива глупаци като мен, ако обичате някой, му го кажете веднага и всеки ден, направете нещо мило за него, докато можете! После е само една неописуема болка!”, споделя Енчев в социалните мрежи на 9 юни.

- Advertisement -

Дни по-късно рапърът описва и обстоятелствата, довели до смъртта на баща му. „Днес изпратихме татко и сърцето ми е пълно с болка и гняв, като много искам да „благодаря” на една група субекти, които имаха решаващ принос татко да се разболее и да го няма!

Искам да „благодаря” на шефа на „Сердика”-Добрич, който преди доста години спря без причина да плаща млякото на татко, който имаше ферма, като по този начин кредитът му стана изискуем и в последствие му взеха всичко. Същият този мега бос сигурно мутрее с черната си „Г” класа, а татко се разболя и го няма! Благодаря ти, мутро!

Благодаря на Насърчителна банка, сега ББР – Българска банка за развитие, която му отпусна 150 000 лева кредит с 30 000 лева рушвет за банкерчето. Татко не си купи скъпи коли, а 60 крави от Австрия – бях дете и му превеждах от немски! Когато мутрата от „Сердика” спря да му плаща млякото, същата НАСЪРЧИТЕЛНА банка, вместо да помогне на един честен български земеделец, го доубива, като завежда дело целия кредит да се върне до 2 месеца. Банката впоследствие подкупва добричкия адвокат на татко, който не обжалва изфабрикувана втора оценка на имуществото му и така за кредит 150 000 лева минус 30 бона подкуп банката прибра 20 декара стопанство в Добрич с 3 сгради вътре, трактор, комбайн, два апартамента и вероятно и всичко в стопанството! Взеха му и колата и остана да дължи 50 000 лева. Вие преценете справедливо ли е! Българско правосъдие, българска действителност! Аз бях 18 години, нищо не можех да направя. Това е ББР – банката, която уж подкрепяла българския бизнес.

Да, татко се разболя от диабет. Човек, възпитан в миналия морал, не можа да преживее всичките мръсотии, които му сервира прехода! Приятелите му ще потвърдят, а той имаше повече приятели отколкото номера аз имам в телефона си! Всички го обичаха!

„Благодаря” на псевдо лекарите в „Пирогов” – спешната болница, когато миналия декември го заведох в безпомощно състояние, 20 минути стояхме на входа, без никой да ни обърне внимание, след като започнах да викам за лекар, излезе една мърша с очила и взе да ме пита какво му било кръвното, а той се изкривил, не може да говори, трепери, на умирачка, една друга в друг кабинет вика: „К`во ми го водите, той се изпуснал!” И това се нарича спешна помощ?! Това са лекари, нищо хуманно, нищо спешно! Тате, прости ми за думите, но тази държава, която толкова обичаше, не се погрижи за теб с 395 лева пенсия, щото били загубени документите от комунизма, доказващи правото ти на нормална пенсия! След 2 седмици лечение в „Пирогов” се оказва, че никой не си е направил труда да направи скенер и да се види, че татко е претърпял лек инсулт, което впоследствие води до втори, смъртоносен, защото така наречените лекари не им пука! За тях е поредният дъртак, който му е време да разчисти терена! Водиш човек в безпомощно състояние и „Пирогов” за 2 седмици не откриват инсулт и не се вземат никакви мерки!

Всички вие, боклуци, убихте моя баща, той се казва Енчо Енчев и е велик, защото беше честен, работлив и голяма душа дори с непознатите, не като вас, измекяри! Господ вижда!”, написа емоционално Георги Енчев в социалните мрежи.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече