Евгени Минчев брани подпийналата Белослава, седнала зад волана

0

- Advertisement -

Евгени Минчев не се стърпя и коментира нашумялата тема покрай ареста на певицата Белослава, която беше хваната да шофира в нетрезво състояние. Светският хроникьор изпозлва острия си език, за да назове нещата с истинските им имена.

Много популярни личности говориха за Белослава и я защитиха по всевъзможен начин, но думите на Минчев са тези, които ни карат да се замислим за деянието на Белослава и какво щеше да се случи, ако ние бяхме на нейно място.

Ето какво лично мнение остави Евгени Минчев в профила си във „Фейсбук“:

- Advertisement -

„Щеше ли певицата Белослава да бъде по медиите, че е „карала пила“ ако беше леля Стефка от Поибрене? Не. Леля Стефка щеше да се отърве с дребно наказание и вечен срам сред внуци и племеници.

Сигурно дори нямаше да й спрат вересията в бакалията. Но Белослава грее. Тя е крехка и уязвима. Белослава е необходима за назидание. Леля Стефка може да аплодира на Белослава, но Белослава трябва да износи срама и заради двете. Тя е женският Христос, който превърна водата във вино а певицата превърна пиенето си в един пешкир за умиване на всички виновни лица. Ще мете ли градинките или ще получи глоба?

Ще й отнемат ли книжката, ще й наковат ли самочувствието? Не знам. Бил съм на нейното място, без да съм карал пил. Тъпо е. Защото знаеш, че името ти сякаш е по-важно от ситуацията. И си чукът и наковалнята и най-вече онзи спарен въздух между тях, който трябва да излезе, да се отпуши, да направи взрив, да се чуе навсякъде. Спокойно моето момиче. Добре дошла в клуба. Няма грешки, има опит и в това сме вовеки невинни“, пише той.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече