Тото за подкаста с Тити: Извинявам се, не знаех, че ще се окажа от другата страна на барикадата ВИДЕО

0

- Advertisement -

„Не знаех, че ще се окажа от другата страна на барикадата, извинявам се“, заяви Йонислав Йотов – Тото от „Скандау“ във видео, в което се извинява за създалата се ситуация около подкаста му с Константин Папазов – Тити, в който самият баскетболен специалист признава, че лично е подстригал насила жена, за да я „накаже“. Клипът обиколи социалните мрежи и предизвика възмущение сред потребителите.

„Здравейте. Казвам се Йонислав Йотов, по-известен като Тото и в момента има голяма вълна от неодобрение към един мой епизод с Тити Папазов и силна връзка със случая с момичето от Стара Загора и нейния насилник.


С риск, разбира се, да се повторя от предишната ми изява преди 3 дни в ефира на Нова телевизия, ще кажа пак и се надявам този път да го затвърдя. Мнението ми по случващото се: аз съм отвратен, мисля, че това е повече от ясно за всеки. Смятам, че трябва да има справедлива оценка и справедлив съдебен процес и че такова нещо аз не одобрявам и няма как такъв човек да си продължи безнаказано. Той трябва да поеме своето наказание. Това е съвсем нормално. Аз съм отвратен от факта, че това нещо изобщо може да се случи, и че такъв човек е част от нашето общество. Отвратен съм не само от него и от всички други, които правят такива посегателства към жени, било то и по-малки, наричайки го – шамари.

- Advertisement -


За мен в момента е много странно и много странен период, защото казах в Нова телевизия какво трябва да се случи, за да може тази държава да започне да функционира правилно. Да станем целия народ какво трябва да се случи? След 2 дни това се случи. Изключително много се зарадвах за това, че народа се вдигна и отиде да търси справедлив съдебен процес за това дете. Не знаех обаче, че ще се окажа от другата страна на барикадата.


Относно това искам да го заявя за трети път и да е изключително ясно за всеки един – не подкрепям такива действия, няма как да ги подкрепя, напротив, даже ги осъждам. Осъждам ги много по-тежко, отколкото съдебната ни система би го осъдила. Но това, което мога да кажа относно темата за подкаста с Тити Папазов е, че ситуацията там е нелепа изцяло наравно с тази, която се е случила. Не по-малко съм афектиран от същата ситуация. От ситуацията с Тити. Че той е наранил това момиче. За мен той го е наранил. Смятам, че такова нещо не трябва да се дава публичност. Затова клиповете в моя канал са скрити от мен. Прецених, че щом обществото и мен включително ни е страх, че някой би решил, че това действие на Тити може да послужи като зелена светлина или като нещо за одобрение, реших че трябва да го премахна.


Извинявам се, че не съм го преценил правилно навреме, когато се е случило. Аз не знаех каква история той ще разкаже и моя смях там е още по-обиден с оглед на ситуацията към днешна дата. За което това което мога да кажа е – извинявам се и наистина, наистина се надявам, че няма и няма да има повече жени в такава ситуация“, каза още Тото. 

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече