И Лияна е била жертва на насилствено стригане на косата?

0

- Advertisement -

Красивите дълги кичури на певицата Лияна определено са нейна запазена марка. Може би според мнозина дългата ѝ впечатляваща коса не е подстригвана от суета, то истината изглежда е съвсем друга.

Певицата запазва мълчание по така наболялата напоследък тема за домашното насилие и то най-вече над жени, но всъщност е преживяла наистина много травмиращи събития преди години или поне така се твърди в светските среди напоследък. Когато е само на 17 г. първият ѝ приятел – наркобоса Фалконети, е застрелян пред нея по средата на столична улица. Лияна обаче е трябвало да понесе не само загубата му, но и проява на насилие от бившата му съпруга след това.

Няколко седмици след убийството фолкдивата получила мистериозно обаждане от жена, която впоследствие се оказва точно бившата съпруга на покойния ѝ приятел. Тя ѝ казала, че трябва да се видят спешно и така се оказва в колата ѝ, където има още две жени. Трите предупредили Лияна да не се съпротивлява, за да няма фатални последствия. Потеглили с колата и спрели за кратък престой в няколко столични заведения, като във всяко отрязвали по една педя от косата ѝ, пише „Марица“.

- Advertisement -

Накрая „обиколката“ приключила, когато косата на Лияна вече е била с дължина едва до ушите. Събитието толкова травмирало певицата, че месеци наред не излизала от дома си, а звукът от ножици, които отрязват кичури от косата ѝ изглежда, че е най-големият ѝ кошмар и до днес.

През 2013 година певицата изпадна в нервен срив по време на участието си във Vip Brother, където в една от мисиите на риалити шоуто Лияна трябваше да отреже една педя от дължината на косата си. Мнозина вече смятат, че именно травмиращата случка е била причина изпълнителката да реагира по подобен начин.

Дали историята е истина, или плод на нечия измислица, не е известно, а за момента самата Лияна запазва мълчание по темата.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече