Ива Софиянска още е без работа (и няма скоро да си намери)

0

- Advertisement -

За работата си като журналист тъжи Ива Софиянска. Щерката на Стефан Софиянски бе освободена от „Нова“ преди няколко месеца. И все още не може да намери работа.

„Имам много свободно време. Децата са на онлайн училище, а аз няма къде да отида на работа, както знаете“, споделя Софиянска.

Причината да е безработна ли?! Причината е една и това е съпружеската й фамилия – Божкова. Както всички знаят, щерката на екс кмета на столицата – Стефан Софиянски е снаха на скандалния Васил Божков. Тя е женена за сина му Антон, с когото живееха нормално… доскоро.

- Advertisement -

Помним, че след скандала с Божков преди няколко години и обвиненията срещу него, Ива изпадна в немилост и бе свалена от националния ефир. Работата в телевизията е нейната страст и тя прие изключително трудно факта, че й я отнеха.

После обаче Божков избяга в Дубай, където официално се укриваше от законите три години. Постепенно аферите около него сякаш се позабравиха и Ива си върна и работата, и уважението на околните. Слуховете затихнаха и тя реши, че всичко е цветя и рози.

Е, точно в този момент обаче свекърът й се върна. Или беше върнат – властите в Дубай го екстрадираха и сега предстои да му бъдат повдигнати редица обвинения, кое от кое по-страховити и сериозни.

„Какво ще стане с нас оттук нататък?! Животът ми свърши. Животът ми – такъв, какъвто беше до вчера, се изплъзва между пръстите ми и не мога да направя нищо. Страх ме е“, споделила Ива Софиянска пред близки приятели, които напълно разбират опасенията й, пише „Разкрития“.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече