Взе пример от мъжа си! И Ирина Тенчева заряза алкохола

0

- Advertisement -

До не толкова отдавна Ирина Тенчева често позираше с чаша алкохол в ръка за снимки в социалните мрежи, но вече няма да е така. Блондинката, която на времето водеше предаванията „Най-добрата майка” и „Град на ангели”, окончателно приключи с градусовите напитки. Това обяви самата тя наскоро и даже изтъкна промените, които забелязала у себе си, покрай въздържанието си.

Решението на Ирина идва с не малко закъснение от това на мъжа й – продуцентът Иван Христов. Той е признавал, че преди време пийвал в повечко, но не за да бори стреса от многото работа, а за да понесе по-леко часовете, в които не е в ефир. Дава си сметка, че има проблем и трябва да спре алкохола, малко след като започва любовта му с Ирина Тенчева. Всъщност, тъкмо заради нея. Само при раждането на сина им Самуил, продуцентът, който продуцира риалитито „Фермата” с приятеля си Андрей Арнаудов, си позволил малко шампанско.

- Advertisement -

„Някъде през декември взех решение да спра да консумирам чашата си вино или коктейл по навик и заради „социалните обстоятелства”. Ето ме десетина месеца по-късно”, написа Ирина тези дни в социалната мрежа, споделяйки актуални свои снимки. Бившата тв водеща изтъкна съществените промени, които настъпили след като спряла въобще да пие алкохол. Чувствала се по-свързана съм със себе си и с всичко в живота си. Доказано е, подчертава блондинката, че алкохолът не помага да общуваме по-добре с другите, а замаскира реалния статус на отношенията с всичко и с всички, дори с най-близките. Ирина има повече енергия, откакто не пие. Тя съветва да се търсят източници на енергия преди да сте затворили пробойните, през които тя изтича. „Чувствам се по-свободна – във всяко отношение! Да нямаш връзка с алкохола означава да се отнасяш към него, както децата – никак. Към днешна дата ако реша да пия чаша хубаво вино – мога да го направя (и се случва рядко), но мога и да не го направя и това няма да предопредели колко весела, разтоварваща или вкусна ще бъде вечерята ми”, споделя Ирина и даже препоръчва литература по темата.

Тя подчертава, че алкохолът е токсин и към него има пристрастяване. Въпрос на регулярност, а не на количества е, изтъква тя. Решила е вече да не участва в популяризирането на клишетата за „чашата вино на мама”, „коктейлите на веселите женски компании” и „фамилната история зад марката ”. Затова отказва да участва в каквито и да е кампании с подобни послания. 

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече