Драма! Галин е с разбито сърце

0

- Advertisement -

Галин направи разтърсващи за феновете си признания, като отговори на техни въпроси към него в Инстаграм.

Той издаде какви са намеренията му относно създаването на семейство. Певецът задоволи любопитството на почитателите си, като разкри, че мисли за дете, но ще изчака още 2-3 години. По думите му все още насочва енергията си към своето професионално развитие, а децата неминуемо променят динамиката в живота.

Галин даде да се разбере, че вярва в истинската любов. Той разказа, че познава хора, които са я намерили, заедно са от много време и се обичат.

- Advertisement -

От признанията на певеца стана ясно още, че сърцето му е било дълбоко наранено, чак разбито. „Едно „Сбогом“ преди няколко години. Тогава усетих какво е наистина да ти е тежко от казани думи“, признава Галин за най-тежката дума, която някой му е казвал в живота му. Но така и не издаде подробности за въпросната драма.

Продуцентът на Десита, Лидия, Диона и още куп певици влезе и в ролята на треньор по свалки, давайки съвети на своя фенка как да подходи към момче, което според нея я харесвало, но не споделяло чувствата си. Галин отсече, че тя бърка, тъй като когато харесват някое момиче, момчетата винаги му показват това. „Насочи се към някой друг“, е експертният съвет на Галин към неговата фенка.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече