3 дни веселба! Софка спретва невиждана сватба на Лоренцо с 200 гости

0

- Advertisement -

40 дни след загубата на баща си,  Софи Маринова ще възстанови участията си, с което зарадва всичките си почитатели. Поменът е на 19 октомври и веднага на другия ден Маринова има изява в Сливен. А оттам насетне програмата е запълнена до краен предел.

Софи в момента е сред най-търсените изпълнителки и почти всеки ден до края на месеца, както и следващия, има по едно участие, а в някои от дните и по две. Тя има изява и ден преди сватбата на сина си Лоренцо. На 25 ноември ромската перла ще пее в Сандански, а оттам веднага ще пътува за Правец защото на следващия ден е дългоочакваното събитие, в което наследникът й ще мине под венчило с годеницата си Мария Лалова. Всичко за сватбата вече е уредено. Събитието ще се състои в тузарския комплекс „Хаят“, познат повече като „РИУ Правец“. Почти целият хотел, който се намира до красиво езеро, е резервиран за сватбата на Лоренцо. Булката пък отдавна е избрала роклята, с която ще каже „да“ на единствения наследник на Софка, а тя ще е пищна като на принцеса. Предвижда се в по- късните часове да облече и втори тоалет, който ще бъде много секси и ще покаже красивите извивки на младата дама. Лоренцо се очаква да облече бял костюм с цветна папийонка.

Сватбата се очаква да бъде събитието на годината.

Стана ясно, че тържеството ще бъде много изискано, а с неговата подготовка се е заела светската дама Дони Василева, която е известна и като „Мисис Баба – Вселена 2016“. За „Галерия“ тя сподели, че тържеството ще бъде страхотно, но подробности за него е още рано да издаде, защото все пак трябва да има и изненади. Софка вече е платила капаро в ресторанта, където ще бъде големият купон, на който ще присъстват 200 души.

Плеядата от звезди пък, които ще се грижат за доброто настроение на ромската фамилия, е дала положителен отговор на поканата. На сватбата ще дойдат всички приятели на Софи Маринова от развлекателната индустрия. В сватбената зала редом до нея ще седнат Преслава, Коцето, Устата, музиканти от „Ку-Ку бенд“, чака се и Азис… и с всички тях тя ще извиси глас. Покана е изпратена и до Слави Трифоновно още не е ясно дали той ще присъства. Софка ще спази по някакъв свой начин и ромската традиция „три дни яли, пили и се  веселили“, но това по-скоро важи за родата й в Етрополе, откъдето е и булката Мария. Всъщност тя е комшийка на семейството в китното градче. Изпълни¬телката на „Стари рани“ държи много на красотата на залата и подредбата на масите, за което се знае, че Дони Василева е голям майстор и тя със сигурност ще предизвика възхищението на гостите, които се очаква да са повече от 200 души.

Цветя, сред които рози и орхидеи ще има навсякъде, както и ръчно избродирани салфетки. Тази година ангелогласната певица изкара страхотно лято, но в началото на септември сърцето й потъна в скръб след смъртта на нейния баща. А няма и месец по-рано той и майка й гостуваха на Софи в Слънчев бряг, където бе отседнала в луксозен хотел, докато всяка вечер пееше по заведения и клубове на Черноморието.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече