Скандал! Деси Стоянова обяви Андрей Арнаудов за алкохолик!

0

- Advertisement -

Водещата на „Преди обед” Деси Стоянова обяви Андрей Арнаудов за алкохолик, без дори да осъзнае какво е казала. Това стана в понеделник, когато журналистката трябваше да представи седмичните коментатори в предаването – продуцента и жена му Емануела. Тя прочете машинално визитката, която екипът й беше подготвил. Текстът завършваше с думите „Той е работохолик, а тя – перфекционист”. Деси обаче направи лапсус, който разсмя и екипа, и двамата коментатори, и зрителите пред екраните. Вместо „работохолик” тя каза „алкохолик” с изключително бодър и тържествен тон, отбелязва „Уикенд“.

- Advertisement -

Явно въобще не разсъждаваше над това, което говори. Партньорът й Петър Дочев обаче се сети, че нещо не е наред. „Мисля, че той не е алкохолик, а работохолик”, каза той на Деси, която в първия момент въобще не схвана за какво й говори. Явно са й обяснили в слушалката, тъй като след няколко секунди успя да влезе в час. През това време Андрей и Емануела пък влязоха в студиото, заливайки се от смях.

„Аз на „алкохолик” не мога да се обидя!”, отсече Арнаудов. И обясни, че след дълги години практика с чашката може да каже, че няма предразположеност да е алкохолик, което е болестно състояние, но пък в по-младите си и луди години е бил „прекрасен пияница”. Много отдавна обаче се бил „пенсионирал” по отношение на алкохола.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече