На седмото небе! Сергей от „Фермата“ показа бебето (СНИМКА)

0

- Advertisement -

Само преди дни Сергей, който участва в настоящия сезон на „Фермата“, стана баща на момиченце и не пропусна да се похвали, че новороденото му отроче му е одрало кожата.

„Не зная дали намирате разлика между мен и Калина. Майка ѝ твърди, че прилича на нея, но е очевидно на кого се е метнала“, пошегува се младият татко. Той разбра за щастливото събитие, докато снима епизодите на предаването. Това е първо отроче за орнитолога и неговата жена, напомня Факти.бг.

„Искам да е здраво стъпил на земята човек, смирен от успехите, да се грижи за животните, да живее близо до природата“, поясни тогава мечтите за дъщеря си Сергей.

- Advertisement -

Фермерът от Маджарово сподели, че разбрал, че е срещнал половинката си, когато тя без страх дошла в селото му.

„Аз ѝ поставих един тест. Бях в ремонт в Маджарово и след като се запознахме, я поканих там. Беше сив, кален мартенски ден. Щом се появи, знаех, че това е жената“, сподели 42-годишният Сергей.

Сергей Панайотов е дизайнер по образование, орнитолог – по желание, а по призвание е създател и мечтател. Сам реставрира 200-годишна къща, която превръща в дом за семейството си и уютен пристан за гости. Създател е и на единствения сайт за птиците в България.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече