Джулиана Гани скочи като ощипана! Не знае дали мъжът й мачка чаршафи с друга

0

- Advertisement -

„Надявам се Теодор да не ми изневерява“, сподели плеймейтката Джулиана Гани пред „България Днес“. Мис Силикон за пръв път чува слуховете, че нейният сегашен мъж й кръшка. Разнесоха се клюки, че русата красавица е спипала половинката си, и то не с коя друга, а рапърката Виктория Тодорова, по-известна като Котенцето.


Джули отрече, че нещо такова се е случвало. Говореше се, че пловдивската сексбомба се познава с Котенцето, но тя каза нещо друго – „За пръв път чувам името на това момиче, не я познавам“, сподели Гани.

- Advertisement -


Въпреки че скандалната случка се оказа измислица, секссимволката се усъмни дали все пак няма доза истина в историята. „Надявам се Теодор да не върши такива неща! Все пак сме семейство с 9-месечно бебе. Ще проверя за това колко е истина“, сподели русата красавица. Вероятно Джули ще поразпита своя съпруг полицай, за да се увери, че неговата любов е вярна към нея.

Силиконката е травмирана от бившите си взаимоотношения с мъжете и лесно може да се усъмни в отдадеността на половинката си. Бившият й мъж Илиян е бил непочтен към Джули и е изневерявал системно. „Аз съм щастлива, че съм далече от този човек. Имам ново семейство и нови деца, които да обичам с цялото си сърце“, вметна Джулиана относно Илиян.


Доверието към сегашния й съпруг е изключително важно за плеймейтката. То е ключово за щастливия и спокоен семеен живот и за добрата среда на нейните съкровища – децата й. Гани не спира да се радва на своите отрочета всеки ден. „Много ми е мило да ги наблюдавам и да ги гледам. Виждам едно братско отношения между тях. Кай учи малкия на белите си, с които ми е трудно да се справям. Но като ги виждам как са сплотени, ми се разтапя сърцето“, трогната е Джулиана от милосърдието на своите рожби. „Много съм благодарна на майка ми, която ми помага. Тя ми помага адски много всеки ден. Тъй като съм доста заета и трябва да бъда във форма, за жалост понякога не мога да отделя време на децата си, радвам се, че имам нейната помощ“, завърши бившата Мис Силикон.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече