Новата жена на Фицата гледа децата му

0

- Advertisement -

Филип Аврамов вече не крие актуалната си любовница – сценаристката Христина Димитрова, която е съавторка на комедийния му спектакъл „Защото съм известен”. Актьорът и червенокосата дама живеят под един покрив от месеци. Тя се е запознала с двете му дъщери и дори ги обгрижва като свои, твърдят запознати. С това отношение към децата окончателно спечелила сърцето на Фицата.

През последните години популярният артист сравнително често сменяше жените, но сега уж се е кротнал. Той се разведе със съпругата си Милена Спиридонова преди 5 лета. Горе-долу по това време Аврамов стана баща за втори път – певицата и медсестра Севинч Ибрахим го дари с още една дъщеря. С днешна дата актьорът е разделен и с майката на втората си щерка, но е категоричен, че е успял да запази приятелски отношения с нея. Последната тръпка на Филип е сценаристката Христина. Те казват, че не мислят за общи деца, но пък знае ли човек как ще ги изненада съдбата…

Бившата съпруга на актьора – Милена, е споделяла, че проблемите в брака им започнали непосредствено след раждането на дъщеря им Рая. Тя си въобразявала, че това е само преходен период, но уви – сметките ѝ се оказали криви. „Не осъзнавах, че това е краят. Когато нашето детенце Рая стана на две годинки, усетих, че нещо се е променило. Преди бях доста дива и обичах купоните, не ми пречеше да стоя до късно, когато беше весело. С появата на детето обаче отговорността към нея рязко измести забавленията. Поне при мен, това не го усетих при Филип. Предполагам, че там някъде започнаха да се разклащат нещата. Мислех си, че и той ще се промени в тази насока, но понеже е тъп и упорит, както се казва, и си живее така, както си иска, никой не може да го промени. Естествено, разводът беше труден и за двамата, но нямаше друг избор – имаше нова жена, която беше бременна”, разказвала е за трудностите Спиридонова.

- Advertisement -

Днес двамата са запазили добри отношения, нищо че Милена била много обидена. Въпреки драмите от недалечното минало и бурния си личен живот, Фицата не се е отметнал от задълженията си на баща. Той плаща сметките за ток, парно, вода и на двете си бивши жени. Всеки месец звездата помага за режийните не само на Милена, но и на Севинч Ибрахим, която е майка на малката му щерка. Певица, която навремето стигна до финалите на „Гласът на България“, заряза музиката и сега работи като медицинска сестра в детска градина. Заплатата ѝ обаче е ниска, да не кажем почти мизерна, и въобще не ѝ стига, за да се грижи сама за момиченцето.

В началото на септември актуалната приятелка на Фицата публично разкри чувствaта си към него. Тя го поздрави по случай рождения му ден и заяви, че са сродни души. „Честит рожден ден на моя спътник в живота, на моето дуенде Филип Аврамов. Всеки ден се будя с благодарност, че те срещнах. И нека животът ни продължи да бъде празнична песен, в която пеем усмихнати на два гласа. Благодаря ти, че те има!”, написа влюбената Христина, включвайки в романтичния си пост много сърчица и кадри с актьора-прелюбодеец.

Димитрова се стараела да се хареса и на двете дъщери на Аврамов, издават хора от обкръжението им. Тя се грижела за момичетата и настоявала да прекарват време „по женски”. Филип виждал, че приятелката му полагала усилия и оценявал жестовете ѝ към момичетата.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече