Сваляч под прикритие!  Графа къта в тайна любовна афера с известна певица

0

- Advertisement -

Истински Дон Жуан бил като по-млад Графа. Певецът от малък си падал по нежния пол и имал огромен успех сред момичетата, признава самият той.

„Имах много гаджета. Още когато бях дете, в Норвегия“ – казва Владимир Ампов. С тези думи поп звездата разби на пух и прах мита, че е човек, изцяло затворен в света на музиката и тесния семеен кръг.

 „В крайна сметка Графа не заслужава порицание, защото тези му подвизи са се случили отдавна. Днес той е примерен баща и съпруг, а това много трудно се съчетава със статута на един от най-популярните артисти у нас. Той се движи сред непрекъснати изкушения, но не се поддава“, коментират негови колеги.

- Advertisement -

 Певецът дебютира на малкия екран заедно с родителите си още на съвсем крехка възраст. Негов баща е известният музикант, композитор и продуцент от соца и началото на прехода Кирил Ампов. Заедно с отишлата си само на 60 години майка на Графа – Антоанета, Ампов-старши създава дует „Акварел“, а в състава на трио „Спешен случай“ изпълняват едни от най-хитовите парчета от 80-те – „Карай, Джони“, „9 милиона мишлета“ и „Кашлица“. В края на 80-те родителите на Графа заминават на гурбет в скандинавските страни, като най-дълго се задържат в Норвегия. Именно там бъдещият топпевец получава първите си „уроци по любов“, които явно ще помни цял живот.

 Преди да се врече във вечна вярност на любимата си Мария, изпълнителят на „Минаваш през мен“ е преживял романтична любовна история с колежката си Виктория Терзийска – Вики от „Мастило“, пише „България Днес“. Графа никога не е разкривал публично подробности от тази връзка, но бившата му изгора го направи с уточнението, че все пак става въпрос за събития от „лудите-млади години“.

 „Най-романтичният подарък, който съм получавала, е песен, написана за мен от Графа“, довери Терзийска. Солистката на „Мастило“ каза за отношенията си със своя прочут колега, че „наистина бяхме млади и влюбени“, но „това е в миналото“. „Днес той е утвърдено име, човек със семейство и това може да се изтълкува като правене на реклама на негов гръб“, подчерта изпълнителката на „Моите кафеви очи“.

Пак неотдавна Влади Ампов издаде, че преди години изобщо не се обръщали към него с аристократичния му артпсевдоним. „Наричаха ме Ампи Каскета“, споделя той. „Не съм се обиждал, напротив харесваше ми и продължава да ми харесва“, категоричен е звездният певец.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече