Николета Маданска повехна след раздялата с Венелин Петков

0

- Advertisement -

Умора се чете напоследък върху лицето на Николета Маданска. Водещата на Би Ти Ви, която наскоро прекрати майчинството си и се върна на работа, е все така красива и чаровна, но изглежда омърлушена и изтощена. След разлъката си с Венелин Петков тя е поела всички грижи за двете им деца Йоан и Михаил и няма никакво време за себе си. Затова и е нормално да е не в най-добрата си форма.

- Advertisement -

Когато попадна във фокуса на папараците ни преди дни, Николета беше облечена елегантно, но и не особено топло. Тя носеше пола до под коленете, под която се вихреха ветровете, и късо бежово палтенце. Тв звездата се бе спряла на ул. „Раковска” и говореше по телефона, а тялото й потреперваше от студ. За да се сгрее, Маданска скръсти ръце пред гърдите си, но това не й помогна особено.

Откакто скъса с Венелин, спортната журналистка живее със синовете си в Лозен. Тя напусна дома на Петков в Бистрица и се нанесе в къщата на родителите си. Нейни колеги издават, че раздялата с Венелин била доста травмираща за чувствителната Николета. Двамата бивши съпрузи са в истинска война за родителските права на хлапетата. Петков настоява да вземе децата и да ги отглежда, като непрекъснато залива институциите със сигнали колко лоша майка е довчерашната му половинка.

„Николета е много разочарована от отношенията си с него. В момента е отдадена на двете хлапета и на работата си, няма време за личен живот. Майка й сега е най-голямата й опора и й помага”, казват приятелите й.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече