Диона прави луди пари след скандала с дрогата

0

- Advertisement -

Ромката бута последното си прераждане, след това отивала на горните нива, понеже била просветлена

Диона продължава да се шегува и да ползва за реклама случая, в който бе хваната да шофира под влиянието на кокаин и марихуана. Наред с това, певицата изненадващо заговори за прераждания.

- Advertisement -

„На мен това ми е последно на земята и отивам на горните нива. Пък хейтърите да си стоят тук и да се мъчат”, заяви Диона в инстаграм в разговор с фенове. Появиха се и хейтъри, както тя нарича критиците си. Един от тях изтъкна, че не можела да вярва в Бог и да говори за прераждане, като я нарече „доста плоска”. Диона не си поплюва, когато я нападат, защото веднага изригна: „Плоска ще викаш на дясната ти ръка, ако ти пусне… Няма да ти обяснявам какво е Бог, нито за преражданията, очевидно си религиозен. Аз съм просветлена… Стой си в стадото и не бе облъчвай с ниските си вибрации”.

Междувременно стана ясно, че атрактивната ромка подготвя песен, посветена на случката от преди няколко дни. Самата тя продължава да твърди, че е употребила не кокаин и марихуана, каквито бяха открити в урината й, а медикамент за болки от различно естество. Въпреки че наличие на кокаин безспорно показа и кръвната й проба, изпълнителката държи на своята версия и продължава да ползва случая, за да се рекламира. Нито критиките, че е нагла, нито по-язвителните коментари в социалната мрежа по неин адрес не са в състояние да я жегнат. Диона даже споделя мнението, че няма лоша реклама. По нейни наблюдения хейтът вдигал рейтинга с около 38%. „Старая се да го поддържам. Благодаря”, коментира Диона.

Освен че не употребява наркотици, певицата е категорична, че не приема и никакъв алкохол. „Промивам рани с него, ако си откъсна кожичка, и по шкафовете чистя някой път, като свърши препарата”, сподели певицата.

Всъщност, оказа се, че правилото, че лоша реклама няма, работи с пълна сила при нея. Певицата едва смогва да ходи по участия. Ако преди скандала с кокаина тя имаше по 2 ангажимента седмично, сега има по 5. Както стана ясно, тарифата й е твърдо 5500 лева на изява, така че ще захлеби добре от панаира.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече