РАЗКРИТИЯ: Синовете на Ален Делон го пазят въоръжени до зъби!

0

- Advertisement -

Обвинена от брат си Антъни Делон, че е „скрила страданието“ на баща им Ален Делон, Анушка наруши мълчанието си и каза истината пред списание „Elle“.

В интервюто Анушка Делон описва обстановката в семейното имение Души, където трите деца на известния френски актьор се водят ожесточени борби помежду си пред самия Ален Делон, който е обезсилен от възрастта и болестта си.

Най-малкото дете на френската звезда Анушка твърди, че братята ѝ „се разхождат въоръжени из къщата“, принуждавайки я да посещава баща си, придружена от бодигард. 

- Advertisement -

„Братята ми си мислят, че са в Дивия запад“, възкликна тя. А когато тримата се събират около баща им, атмосферата е „зловеща“. 

Затова Анушка Делон е взела болезненото решение да спре да води сина си Лино при дядо му в Души. Не искам той да усеща тази атмосфера, и да контактува с тези хора, които ми забиха нож в гърба“, казва тя. “Детето е като гъба и попива всичко”, категорична е тя. 

Анушка Делон разкри още, че редовно получава смъртни заплахи от фенове на баща си. “Опитвали са се да проникнат в дома ми. Не мога да спя, не мога да се храня, просто искам това да спре”, оплака се щерката на звездата.

Анушка дори признава, че е мислила за самоубийство в деня, в който баща й е подал сигнал в полицията срещу нея. 

„Хората ни сравняват с децата Холидей. Те поне имаха достойнството да изчакат техния баща да си отиде, преди да се саморазправят”, гневи се тя.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече