Дъщерите на футболния бог: Диего Марадона беше убит!

0

- Advertisement -


Смъртта на Диего Армандо Марадона продължава да дава поводи за разговори почти три години и половина след тъжната му смърт. И всичките му деца продължават да твърдят, че това е „убийство“, организирано между неговите лекари и адвокати за финансови цели.

Далма и Джанина избухнаха както никога досега. Дъщерите на футболния бог се изказаха чрез своя адвокат Фернандо Бурландо. „Тук изглежда, че има много интереси от всякакъв вид. Трудно ми е да разбера, че всички тези хора, които са участвали в убийството, са били мобилизирани сами да убият Диего“, казва той. И добавя: „Те бяха инструментът и имаше икономически проблем“.

- Advertisement -

Клаудия Вилафане и нейните дъщери Далма Марадона и Джанина Марадона присъстваха на мач в чест на дон Диего между ветерани на „Барселона“ и „Бока Хуниорс“ в Рияд.

Малко след това самата Джанина се обяви чрез социалните си мрежи в подкрепа на тези думи: „Нито Далма, нито аз ще спрем! Никога! Ще трябва да ме убият, за да мълча. Вие продължавате да оперирате в медиите с техните платени клоуни, които единственото нещо, което оставят видимо, са средствата, с които разполагат, за да открият организацията и бедствието, което са причинили“, написа младата жена в историите си в инстаграм.

И заключава: „Не го казвам аз, а неговите собствени аудиозаписи, които преобръщат стомаха ми“, имайки предвид онези гласови бележки, които излязоха наяве със смъртта на Диего, и в които той можеше да бъде чут.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече