Мъжът на Гала РАЗКРИ: Преди да я познавам ме дразнеше!

0

- Advertisement -

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я познава тя го е дразнела с телевизионните си изяви.

„Нямах особено добро мнение за нея“, коментира той, като си припомни, че преди десетилетия видял как на телевизора Гала трябвало да свърши нещо, но пред камерите накарала някой друг да направи това вместо нея и това го издразнило.

Стефан Николов направи страхотни разкрития за запознанството си с Гала в канала Йонислав Йотов-Тото.

- Advertisement -

През 2006-та Стефан се запознал с някаква мацка, която му харесала. Поискал й телефона, тя му дала номера и после се разделили. На другия ден й писал SMS, после пак, пробвал да й звънне, но без отговор. След няколко дни получил съобщение „Сбъркали сте телефона“.

По-късно Стефан ще разбере, че всъщност момичето го е излъгало за номера си и му дала случаен, който обаче по уникално съвпадение се оказал на Гала. Когато след няколко месеца комуникация, му признала коя е всъщност, той не повярвал. За доказателство тя му казала в кой ден ще е в студиото със зелен тоалет и с роза. Тогава, разбрал грешката си и спрял да й пише и звъни. Комуникацията обаче продължила и 6 месеца след първия SMS двамата се запознали. По-късно се забили и вече са 17 години заедно.

„Добре, че онова момиче не ми даде на Божков телефона“, шегува се Стефан Николов, разкривайки, че номерата на Васил Божков и този на Гала са много близки и често на нейния номер погрешка търсели бизнесмена.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече