Ето го гаджето на Крисия

0

- Advertisement -

Макар че понякога ни се иска да си останат завинаги хлапета, децата-звезди растат, както всички останали хора, и, ако имат късмет, любовта ги намира. Това се е случило и с бившата малка певица от шоуто на Слави Трифонов в Би Ти Ви – Крисия Тодорова. На 1 юни талантливото момиче ще навърши 20 години, а преди дни за първи път показа в публичното пространство своя приятел.

Крисия никога досега не си е позволявала да разкрие тайната около личния си живот и винаги е пазела от очите на хората човека, с когото излиза. Преди няколко месеца порасналата певица публикува в социалните мрежи фотос на маса – вероятно сложена някъде сред природата, на която са сервирани народни храни като кебапчета, таратор, салата, хляб в найлонова опаковка и лютеница в буркан. От двете страни на масата се виждат два чифта крака – най-вероятно мъжки и дамски. Логично, хората предположиха, че това са краката на Крисия и нейния приятел. Много от тях бяха шокирани, че момчето има доста татуси и по краката, и по ръцете, които също са влезли в кадър. Това даде основание на по-консервативните да обявят певицата за бунтарка, тъй като излиза с татуиран младеж. Някои даже само по тази снимка отсякоха, че е направила неподходящ избор на гадже. Месеци наред след тази случка момичето не беше пускало нищо, което да съдържа дори и бегъл намек за приятеля й.

- Advertisement -

Преди няколко дни обаче това мълчание беше нарушено, отново със снимка на маса. На пръв поглед във фотоса няма нищо необичайно. Вижда се покривка, на която да наслагани бутилка кофеинова напитка, произвеждана в Германия, кутия тулумбички, книга за пасианси, ключове и очила. При внимателно вглеждане в очилата обаче се вижда, че в тях се отразяват двама души като в огледало. Това са Крисия и непознат младеж. Именно този младеж най-вероятно е нейният приятел. Лицето му се вижда достатъчно добре, за да стане ясно, че е много млад, вероятно на годините на момичето, артистичен е и позира по доста нестандартен начин. Дали това е момчето от снимката от миналото лято обаче, или Крисия вече е с друг, не е ясно.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече