Вино и любов държат Михаил Билалов млад

0

- Advertisement -

Виното и любовта са едни от най-важните неща в живота на всестранно развития Михаил Билалов. Актьорът е истински ценител на изисканите питиета и женската красота, но това са само част от талантите му. Животът на 58-годишния Билалов отдавна е достоен за филм, но неочакваните събития в него продължават да се случват. Наскоро любимецът на зрителите напусна стола като водещ на „Стани богат“ и започна да обикаля България и света с комедийното си шоу „Бум-Бум“, в което играе мафиот от прехода. Тази роля не е чужда за Билалов, който стана известен в цяла България с ролята си на Джаро в сериала „Под прикритие“.

Билалов на екстремен риболов
Билалов на екстремен риболов

От няколко години актьорът има нова любов в лицето на сценаристката Ваня Николова. Преди това той бе женен за японката Санае, с която се запознават в Париж. Там двамата тренират айкидо и екзотичната дама с лекота поваля българина. Те имат две дъщери – Данае-Анна и Олга, които остават да живеят във френската столица след прибирането на мъжа в семейството в България. Впоследствие любовта му със Санае изстива и двамата се развеждат преди няколко години. Някога тогава среща Ваня Николова, в която бързо се влюбва. Тя е главна сценаристка на хитовия сериал „Вина“, в който Билалов играе главната роля. Любимецът на зрителите обожава ролята си, която му дава някои предимства. Виното е любимото питие на Билалов, който се влюбва в него, докато живее в Париж през 90-те години. Актьорът има академични познания за древната напитка и безпогрешно различава всякакви вкусове.

„Да не пия за мен е просто обидно – казва Билалов в интервю за „Ева“. – Пия вода с лекарствата, когато се налага. Някога нашите деди не са пили вода, използвали са я за миене. Вкъщи се е пиело вино независимо какъв ризлинг е било. Децата са били захранвани с попара и вино и са били добри и здрави. Това е един естествен антибиотик. Както някой в древността беше казал: „Закусих скромно с литър вино и малко баница“.

- Advertisement -

Билалов обича и бялото вино
Билалов обича и бялото вино

Билалов обича много и бирата, като тази страст споделя с бившата си съпруга. Въпреки това не алкохолът, а сексът е любимият порок на екранния Джаро. „Към какво ли не съм посягал – казва той. – Всичко в екстремен вариант. Или по-добре да го наречем пълноценен секс. После се питам защо го правя. Любопитство на мозъка.“

Друг от талантите на Билалов е кулинарията. След пристигането си във Франция работи какво ли не – продавач на картини на улицата, монтажист на сателитни чинии, секретар, служител в рекламна агенция, готвач. Издига се в кухнята и става втори готвач в руски ресторант, но не пази много добри спомени от тази работа. „Двамата с шефа ми трябваше да покриваме ресторант за осемдесет човека, само че когато се напълнеше, не беше никак забавно – разказва актьорът. – Имаше нощи, когато сънувах само пелмени и ватрушки. Направих ли добре сместа? На колко е фурната? Кошмарът на артиста, че си забравям текста на сцена, се смени с кошмара на готвача, че прегарям десерта…“

Билалов като абитуриент
Билалов като абитуриент

Билалов може да приготвя изключително изискания ястия, но често предпочита по-прости неща като любимата му паста. Любопитно е, че е алергичен към морски дарове, но е страстен риболовец. Наскоро актьорът показа снимка от яхта, която сам управлява и демонстрира много добра физическа форма. За това помагат и дългогодишните тренировки по айкидо, благодарение на които среща японската си жена. Преди това той се занимава с джудо, а освен това е заклет фен на футболния „Левски“.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече