Оцелелият от мълния в София: Видях как ме покосява, живея втори живот

0

- Advertisement -

Цветелин Киров, до който падна мълния по време на бурята в сряда вечерта в София, раказа повече за ужаса, който преживява. Тогава мъжът тръгва за работа. Само за няколко минути дъждът се усилва и започва силна гръмотевична буря.

„Стигнах до локалното платно на квартал „Младост“. Видях, че цялото е във вода. Тръгнах да се връщам и за части от секундата просто се случи“, разказва Цветелин пред Би Ти Ви.

- Advertisement -

Инцидентът става близо до неговия блок. Докато Цветелин върви към дома, мълнията пада на метри от него. „Видях проблясък пред себе си. Мълнията как пада до кола или върху кола – спомня си Киров. – Видях как се пръска по водата и ме покосява през десния глезен до върха на пръстите на ръката, с която държах чадъра.“

Цветелин споделя, че единственото по-силно нещо от шока, който е изпитал, е болката. „Първоначално силна болка, парене и игличкане по цялото тяло и в следващия момент паднах на земята. Не съм губил съзнание. Можеше да ме остави на място. Това си е мълния. Наистина извадих страшен късмет. В момента живея втори живот“, признава мъжът. Цветелин съветва хората, когато времето е лошо и има гръмотевична буря, да отложат излизанията си.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече