Рени живее в страх, че и малкият й син ще избяга от нея

0

- Advertisement -

Баткото от 2 години и половина не иска да контактува с нея, певицата убедена, че татко му повлиял

Рени живее в страх, че и малкият й син Аспарух ще избяга от нея, когато стане пълнолетен. Тревогата й е провокирана от усложнените й отношения с батко му Борис. Преди 2 години и половина той се изнесе на квартира и не желае да контактува с известната си майка. Макар че е имало караници помежду им, Рени е убедена, че за решението на големия й син е повлиял баща му Борис Пилософ.

- Advertisement -

„Това ми е болна тема”, споделя певицата за прекъснатата връзка с Борис-младши. Тя отчита, че има известна вина. Проявила строгост, когато големият й син, все още ученик, започнал да отделя голямо внимание на компютърните игри. Рени, която е разделена отдавна с бащата на момчетата си, била непримирима. Настоявала Борис-младши да набляга над уроците, а не над компютърните игри. В крайна сметка настояването от страна на певицата довела до отдалечаването на сина й от нея. След поредица от спорове и продължително напрежение, когато станал пълнолетен, Борис-младши решил да се изнесе на квартира, за което баща му помогнал. Тъкмо затова, Рени вярвала, че бившият й мъж има принос за влошените отношения с големия й син.

„Тази строгост ми изигра лоша шега. Затова с малкия ми син сега се старая да не съм чак толкова строга. Отчитам го като грешка – и в единия, и в другия случай, но като нямам подкрепата на другия родител, напротив – той само чака да сбъркам някъде”, сподели изпълнителката на хита „Като птица”.

В последно време певицата е силно притеснена, че ситуацията може да се повтори и с малкия й син. Тревожи се, че когато порасне, и Аспурх може да прекъсне контакт с нея, след най-малкото им спречкване, и да се изнесе от дома им. Особено, ако се ползва с подкрепата на баща си. Рени се старае много да предотврати подобен сценарий, като тушира строгостта и взискателността си като родител. И все пак на моменти може да й се наложи да прояви твърдост за доброто на детето си. „Страхувам се за малкия ми син да не последва примера на брат си”, призна Рени тези дни.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече