Ожениха ли се тайно Бабинова и Зомбори

0

- Advertisement -

Владимир Зомбори и Весела Бабинова май са се оженили тайно след шоуто „Като две капки вода”, след като преди няколко месеца се понесе слух, че кроят такива планове. Тогава се говореше, че двамата актьори, които имат дете, смятат да узаконят връзката си, когато шоуто приключи. Тази сряда Владо празнува 36-и рожден ден, а половинката му в своето поздравление в социалните мрежи намекна, че вече е приела фамилията му.

- Advertisement -

„Един Мъж днес става по-голям с една година. Иска ми се само да e щастлив и здрав! Владо Зомбори, който беше моя опора и скъп приятел толкова време преди да ми светне, че отвсякъде си е husband material (материал за съпруг – б.а.) и трябва да изясним някои неща. Ти си ГОЛЯМА РАБОТА, Влади! Толкова засега. Останалото – лице в лице. Не с Цветанка Ризова. А с мен, Весела Б-З. Честит рожден ден!” С тези думи в Инстаграм актрисата поздрави мъжа си и индиректно съобщи, че с него вече официално са семейство, след като от доста време живеят заедно, а дъщеря им Йоана през есента трябва да навърши 4 години. Че Бабинова вече е г-жа Зомбори, става ясно от начина, по който се е подписала: „Весела Б-З”. Очевидно е, че двете главни букви след първото й име са съкращение от двойната фамилия, която най-вероятно вече носи – Бабинова-Зомбори. Освен това актрисата недвусмислено пише, че рожденикът е „материал за съпруг”, т.е. съжителството им вече би трябвало да е съпружеско, а не просто „на съпружески начала”.

Разбира се, при хора с дете като двамата актьори подписът е само формалност, която обаче никак не е маловажна. Ако наистина са се оженили официално, звездите трябва да са го направили тайно от широката публика, защото никъде досега не е излизало нищо от тяхната сватба – нито снимки, нито честитки от приятели. Не е изключено и само да са подписали, а да са отложили голямото тържество за следващ етап. Това напоследък е доста модерно за знаменитостите – или сключват граждански брак с по-скромна почерпка, а след време правят и църковен с пищна сватба, или се женят само с кумовете, а купона с близките и приятелите си оставят за подходящ момент, когато има свободни места по хубавите ресторанти, които обикновено са заети за години напред.

Весела Бабинова и Владимир Зомбори работят от години заедно в Малък градски театър „Зад канала”, близки са, но стават двойка преди около 5 години. Дъщеря им се ражда на 27 септември 2020 г. Това е денят, в който ражда и една от най-добрите приятелки на Бабинова – Луиза Григорова, като се твърди, че е било съвпадение. Детето на Григорова е момче, а Весела е кума на семейството й с режисьора Мартин Макариев.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече